IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Update: 3.0.286
The UneXist
post Jan 12 2007, 06:59 PM
Post #41


Member
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 22-November 06
From: Assen, The Netherlands
Member No.: 295



Well I've done some testing... and I have found out that !fakeinvite is working on WLM 8.1, 8.0 & MSN 7.5 & 7.0 (I don't know yet with Version Bounced !fakinvite back, because that person isn't Online sad.gif )

The !actiontext isn't working on WLM 8.1 or 8.0... It's only sending the message !actiontext TESTING... not only TESTING.

Tomorrow I'll go testing again with other Versions...

This post has been edited by The UneXist: Jan 12 2007, 07:02 PM


--------------------
...::: When you read this.... You see that it was pointless :::...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kangie
post Jan 12 2007, 07:26 PM
Post #42


Advanced Member
***

Group: Root Admin
Posts: 494
Joined: 9-July 06
From: UK
Member No.: 10



The command for action texts is !action
not !actiontext tongue.gif

This post has been edited by Kangie: Jan 12 2007, 07:26 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
The UneXist
post Jan 12 2007, 11:50 PM
Post #43


Member
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 22-November 06
From: Assen, The Netherlands
Member No.: 295



Ow I'm sorry than... I must missed it someware huh.gif

I automaticly thought it was !actiontext... I think.
Because the fakeinvite feature has got the same name & command... !fakeinivite

So with the actiontext feature you can easy make the mistake to put in !actiontext....

Sorry for that..

With the scripts that I used with !Plus there was often an command with the same name of the script.

Now the only thing I must find out why the !fakeinvite won't work with some people... maybe you're right a few post earlier that they work with an unsupported Messenger...

This post has been edited by The UneXist: Jan 12 2007, 11:51 PM


--------------------
...::: When you read this.... You see that it was pointless :::...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Callistra
post Jan 13 2007, 10:58 PM
Post #44


Newbie
*

Group: New Members
Posts: 3
Joined: 19-November 06
Member No.: 178



This doesn't work for me sad.gif It gives me a long error code and asks if I would like to disable it.. too bad sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
raplex
post Jan 14 2007, 03:28 PM
Post #45


Member
**

Group: New Members
Posts: 27
Joined: 14-January 07
Member No.: 1,322



Waiting for DP sizer future...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
x2zen
post Jan 14 2007, 03:38 PM
Post #46


Administrator
***

Group: Administrators
Posts: 217
Joined: 29-May 06
From: Denmark
Member No.: 6



You will have to wait a long time then, it wont be included since pictures get resized at both ends now.


--------------------
Got a question about translating? Contact me via the contact form
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
raplex
post Jan 14 2007, 07:55 PM
Post #47


Member
**

Group: New Members
Posts: 27
Joined: 14-January 07
Member No.: 1,322



sad.gif why this build is still only compatible with 8.1 its too buggy crashing everytime,
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Callistra
post Jan 15 2007, 07:33 PM
Post #48


Newbie
*

Group: New Members
Posts: 3
Joined: 19-November 06
Member No.: 178



It's too bad about not resizing display pics.. that and the contact close window were really the only reasons I downloaded *sigh* what about resizing smilies? Can you still do that?

Also..where do you get 8.1? messenger.msn.com only downloads 8.0.. and it is certainly not working with that build.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mablung
post Jan 15 2007, 08:28 PM
Post #49


Advanced Member
***

Group: Translator
Posts: 30
Joined: 15-November 06
From: Sweden
Member No.: 14



http://ideas.live.com/programpage.aspx?ver...ac-b37d7ccd5617
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Impheatus
post Jan 17 2007, 01:37 PM
Post #50


Advanced Member
***

Group: Translator
Posts: 98
Joined: 17-November 06
From: Mexico
Member No.: 109



May I ask what happened with the video recoreder that was going to be implemented in SP3 ?
Is it still going to be there or we should start forgetting about it? tongue.gif

Also, can you tell me which features are really working?
I know that in previous versions Content Stealer wasn't working until now, but I think "flash keyboard led" and "open URLs in default browser" are not working correctly int his last version.

This post has been edited by Impheatus: Jan 17 2007, 01:40 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sausage
post Jan 27 2007, 03:12 AM
Post #51


Newbie
*

Group: New Members
Posts: 8
Joined: 22-November 06
From: UK
Member No.: 292



QUOTE(azn_pride @ Jan 7 2007, 06:20 PM) *

Find that on the forum, I have already answer that question to someone else

And I'm gona said this again, before typing an question, search on the forum the answer, and if you don't find the question, then ask it.



Well since we are on the topic of correcting people:
"I have already answered that question in a different thread.

I'm going to say this again, before typing a question please search the forums (using the search feature) to see if your question has been answered already."


So, if your going to tell someone how to use a forum, please use clear english, if not, please don't bother


--------------------
Follow me I'm right behind you
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
azn_pride
post Jan 27 2007, 08:05 PM
Post #52


Advanced Member
***

Group: New Members
Posts: 193
Joined: 19-November 06
From: Canada
Member No.: 209



allright sorry... sad.gif as you see english isn't my mother language... and it's either not french...

This post has been edited by azn_pride: Jan 27 2007, 08:06 PM


--------------------
Now that Anaheim win the Stanley Cup,
let's watching another sports: soccer
Let's go Impact

www.montrealimpact.com
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ZXcAS_MoPHL
post Feb 6 2007, 07:37 PM
Post #53


Newbie
*

Group: New Members
Posts: 1
Joined: 6-February 07
Member No.: 1,664



despite the changelog, I still get errors in the talk to blocked contacts and flash keyboard led, why is that?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Matty
post Feb 6 2007, 07:49 PM
Post #54


Advanced Member
***

Group: New Members
Posts: 118
Joined: 21-January 07
From: England
Member No.: 1,423



ZXcAS_MoPHL are you using WLM 8.1.0178 (The Final one)? Because I have the same problem and the changelog was designed for the BETA versions ... I think
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gune
post Feb 6 2007, 07:53 PM
Post #55


Advanced Member
***

Group: New Members
Posts: 40
Joined: 5-January 07
From: Netherlands
Member No.: 1,162



Yes, MattyDunn. The changelog was for the WLM 8.1 BETA version. The final version is known to give errors with these two features. TB will probably look at it tongue.gif, but at the moment he is kinda busy with some other stuff smile.gif.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
cjbmsn
post Feb 6 2007, 11:46 PM
Post #56


Newbie
*

Group: New Members
Posts: 2
Joined: 6-February 07
Member No.: 1,668



guys i need some serious help, i dont really know what this site is, but i typed in my erroe problem in msn search and this site came up, i installed the new windos live update or something then now when i click on the icon it doestn work and gives me this message: "mnsmsgr.exe - Entry Point Not Found"
and then a lot of weird symbols, i want to know how i can sign into msn again its important guys i cant email them need MSN!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
TheSteve
post Feb 6 2007, 11:58 PM
Post #57


Advanced Member
***

Group: Administrators
Posts: 182
Joined: 8-December 06
From: Fukuoka, Japan
Member No.: 723



QUOTE(cjbmsn @ Feb 7 2007, 08:46 AM) *
gives me this message: "mnsmsgr.exe - Entry Point Not Found"
and then a lot of weird symbols

I have a few questions.
1. Did you install StuffPlug 3?
2. Do you have Windows Live Messenger 8.0?
3. What are those symbols?

If you answered yes to 1 and 2, be aware that the current version StuffPlug 3 is NOT compatible with Messenger 8.0 and will give you an error on missing msncore.dll symbols.

If you answer no to question 1, then this doesn't relate to this site, however I'd be willing to continue discussion via PM.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd April 2014 - 08:09 PM