IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Suggestions Forum Rules

Read this BEFORE posting!


1. Do not suggest Open/Closed Conversation notifiers. They have been permanently removed.
For more information please see the StuffPlug Frequently Asked Questions(FAQ) list.

If you fail to follow the rules, your thread/post can and probably will be either closed or just deleted. If you continue to break the rules, you will disciplined accordingly.

 
Reply to this topicStart new topic
> Force Wlm To Open Your Hotmail Account In The Default Browser
wcbrilman
post Apr 5 2009, 07:12 PM
Post #1


Newbie
*

Group: New Members
Posts: 2
Joined: 5-April 09
Member No.: 4,093



Oh well, yet another topic about this. I installed StuffPlug mainly because it allowed me to open (go to hotmail.com and actually log in as well) my hotmail account through Windows Live Messenger.

From what I know, WLM 9 also allows you to go to hotmail.com on your default browser via WLM itself, but it does not autologin, like it does on WLM 8.5. So, why not create a new plugin just for opening up + logging into your hotmail through WLM 9.0? Or perhaps the creator wouldn't mind sharing to the public how to force logging in + opening hotmail into your default browser?

I think that could help a lot of people that also use SP mainly for eh.. "hotmail purposes".
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
warmth
post Apr 5 2009, 09:36 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 172
Joined: 1-January 07
From: Venezuela
Member No.: 1,006



this is already built in by default in WLM2009... Stuffplug is dead... please stop posting about new features that already exist!!! mad.gif


--------------------
IPB Image
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wcbrilman
post Apr 6 2009, 05:18 PM
Post #3


Newbie
*

Group: New Members
Posts: 2
Joined: 5-April 09
Member No.: 4,093



eh, no, WLM 9.0 doesn't autologin in your default browser.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
warmth
post Apr 6 2009, 06:03 PM
Post #4


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 172
Joined: 1-January 07
From: Venezuela
Member No.: 1,006



eh it does wink.gif update it to the latest version... and you will see it does...

Windows Vista Ultimate Service Pack 1 (6.0.6001)
Windows Live Messenger 14.0.0206
MessengerDiscovery 2.0.0.0028 BETA
Messenger Plus! Live 4.81.0.358
Skin: Ev0 4.0.2


--------------------
IPB Image
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
3mptylord8
post May 6 2009, 08:53 AM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 8-August 08
Member No.: 3,619



It really doesn't. I have the latest version of WLM, and unless your default browser is IE (or at least if it's FireFox, last time I checked Opera didn't work, and I have never used Chrome as a default browser)... it asks you for your password. It's annoying.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
warmth
post May 6 2009, 12:26 PM
Post #6


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 172
Joined: 1-January 07
From: Venezuela
Member No.: 1,006



QUOTE(3mptylord8 @ May 6 2009, 04:23 AM) *
It really doesn't. I have the latest version of WLM, and unless your default browser is IE (or at least if it's FireFox, last time I checked Opera didn't work, and I have never used Chrome as a default browser)... it asks you for your password. It's annoying.
Well yeah.. you are right... just works for IE and Firefox, as I know...


--------------------
IPB Image
IPB ImageIPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2014 - 01:06 PM